Marvel Türkiye,Mstar Uluslar arası
»
Web Tabanlı Oyunlar
»
Ejderhalar Mirası
»
War of Dragons (Yeni Dwar) Private Server özellikleri ve linki
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Sen bilirsin sınavlar dolayısıyla giremiyorum. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 21.1.2016(UTC) Mesajlar: 1 Konum: ss
|
Sunucu kapalı mı?
Giriş yapılamıyor :/
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Mail.ru adresi satın almış burdaki başka konulardan başka privatelere ulaşabilirsin.http://www.seliminyeri.net/forum.aspx?g=topics&f=96Veya burdan oyunun yeni adresine http://old-legend.net/index.php girebilirsin bir kaç arkadaş buraya başlamış konu linki : http://www.seliminyeri.n...posts&t=415#post1291
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Sunucu açık yeni sunucuya taşındı. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 27.1.2016(UTC) Mesajlar: 1
|
Hala http://old-legend.net/ oynayan var mı ?? İnsan mı olıyım Magmar'mı ?
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 24.12.2015(UTC) Mesajlar: 7
|
dwar-war.net adresine yaklaşık 1 aydır erişim sağlanamıyor. Ancak şu sıralar oyunda yeni oyuncular görüyorum, fakat oyuna girilmilyor. Vpn denedim, başka tarayıcı denedim ancak nafile. Oyuna girmiyor. Oyunda birileri olduğu halde oyuna girmiyor. index.php'de kalıyor. Üstelik eski hesaplarda yandı, boşa emek vermiştik. Sizde bir deneyin bakalım giriyor mu girmiyor mu sizdede.
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 5.4.2016(UTC) Mesajlar: 15 Konum: antalya 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
Öncelikle bilgiler ve paylaşımlar için teşekkür ederim. Bir şekilde üye olmayı başardım, ancak oyuna giriş yapamıyorum. Bilgilerimi her giridğimde ana sayfaya tekrar yönlediriyor. Link vs'da değişmiyor. Anlam veremedim.
|
|
|
|
|
Rica ederim.Bende denedim ya ip engelli var veya başka birşey istersen 11'lik pvp'ye gelebilirsin.Konusu :11 Seviye dwar private server |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 5.4.2016(UTC) Mesajlar: 15 Konum: antalya 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
Girdim o server'a. Çok saçma buldum. Hiçbir görevi yapmadan 11 LV full build. Ne bileyim oyunun tadı çıkmıyo :( Evet pvp daha iyi oluyo ama bu pvp biraz laçka yani. Bölge isimleride rusça olduğu için gitgeller büyük sıkıntı oldu. Yani büyü yeteneklerini açmam bi 45 dk sürdü :( Dedim bu ne bunun Türkçesini yapın beraber kopalım ama yok :( Yine burada buldum TR destekli bir sürümü gelicekmiş. Gelsin. TR orjinal serverinde 5lv olmuştum. Bütün kuzeyrüzgarı takımını fullemiştim. Bütün Unicorn setlerim okeydi. Binicilikte ise şu Kötülük yapanların verdiği binek için dönüyodum ama 1 ay bıraktım bi girdim hoop oyun taşınmış benim hesap yanmış. Ama yakanlarıda biliyorum. Çoğuylada aram iyiydi ^^ - Yani yine aynı türde açsınlar şu oyunu, item düşürme olanağını biraz daha yüksek tutsunlar basalım parayı alalım elmasları bakalım keyiflerimizee :) Düzenle Kullanıcı Tarafından 6 Nisan 2016 Çarşamba 17:42:27(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
|
Anladım.Benimde karakterim vardı.Hanlık yüzünden karakterim gitti.Haziran ayı gibi açıcaz dediler ramazan ayına yakın.Bu arada bizim oyunumuzuda deneyebilirsin.Maxwell Heroes Online |
|
|
|
|
|
Hemen deniyorum :)
Umarım açılır ^^
|
|
|
|
|
Tamam üye olduysanız yeni olduğunuzdan 1 adet karakter verebilirim istediğiniz. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 20.7.2015(UTC) Mesajlar: 1 Konum: a
|
bu dwar-war.net in adresi 5.45.69.243 olmuş sanırsam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 26.4.2016(UTC) Mesajlar: 1 Konum: asdasd
|
Ama giris yap diyoyrum sayfa yenileniyor
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Barbaros Ama giris yap diyoyrum sayfa yenileniyor 5.45.69.243 bu adresten giriş yapabilirsiniz sorunsuzca. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 19.7.2016(UTC) Mesajlar: 3 Konum: Kütahya
|
Bu serverde oynayan var mı hala? varsa oynayan nickim XmeteorX ekleyin beraber oynayalım. İnsanım
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 24.8.2016(UTC) Mesajlar: 5
|
Beyler nasıl oynuyorsunuz herşey rusça valla hiç bişey anlamadım
|
|
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Ben google chrome ile oynuyorum.Ordan üst'ten translate yapıyor bazen görevler biraz türkçe oluyor.Normal dwarla aynı olduğundan dil sıkıntı yapmıyor ingilizce nasıl oynuyorsan öyle aynı.Görevler'in bazıları türkçe var burdanda bakabilirsin. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 21.9.2016(UTC) Mesajlar: 1 Konum: 65 SOKAK
|
|
|
|
|
Marvel Türkiye,Mstar Uluslar arası
»
Web Tabanlı Oyunlar
»
Ejderhalar Mirası
»
War of Dragons (Yeni Dwar) Private Server özellikleri ve linki
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.