Marvel Türkiye,Mstar Uluslar arası
»
Web Tabanlı Oyunlar
»
Ejderhalar Mirası
»
War of Dragons (Yeni Dwar) Private Server özellikleri ve linki
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Oyunun linki : Kayıt olma : Yeni hediyeli server ve farklı harita, meslekler ile birlikte link : Yeni açılan 2023 yılı server linki : Linkler yenilendi. 27.04.2016 Linkler yenilendi.Yeni server linkleri eklendi.12.01.2019 Resim yenilendi. 03.10.2019 14.10.2019 Linkler yenilendi. 09.12.2023 Yeni linkler eklendi. Bazı kırık linkler değiştirilip silindi.Yorum yaparsanız sevinirim. Selim'in YeriDüzenle Kullanıcı Tarafından 9 Aralık 2023 Cumartesi 01:26:01(UTC)
| Sebep: Linkler yenilendi. |
|
Selim'inyeri: 2 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Yeni dwar açıldı hemen geliyorum.Çok iyi paylaşım +1 Ellerine sağlık adminim. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 26.5.2015(UTC) Mesajlar: 2
1 Kere Teşekkür Etti.
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Teşekkür ederim arkadaşlar oyunda meslek botu çalışmaktadır. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 10.5.2015(UTC) Mesajlar: 8 Konum: fafa
|
kardeş bu günü uzun zamandır bekliyordum . İlk başta haber verdiğin için teekkür ederim. Mağazada istediğiniz itemi alabilirsiniz derken her item mi . yeşil item gibi
|
|
|
|
|
Yeşil item değil kırmızı itemler,uyar mmo itemleri,cerberus bineği gibi güçlü nadir binekler v.b önemli değil oyundan ekliyebilirsiniz.Yeşil item alt üst istiyen varsa ucuza veririm.Şu anda mahmut alt-üst 50 gümüş,alaca ve cellat alt-üst 1 altın şeklinde.--Galatar-- |
|
|
|
|
|
ben de hulogg42 nick iyle oynuyorum
|
|
|
|
|
Tamam eklersen beni sevinirim hanlık kurmayı düşünüyorum forumun adını taşıyan gelmek istiyen arkadaşlar bana özelden ulaşsın.Veya konu altına yazın. |
|
|
|
|
|
--galatar-- Oyun .... birşey oldu , sadece rusların oynaması için yapılmış . ruslar kendi egolarını tatmin etsin diye. hiç evrensel değil hiç güzel değil Düzenle Moderatör Tarafından 27 Mayıs 2015 Çarşamba 21:53:27(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
|
Ben Selim'in yeri'yim oyun zaten private server normal oyundan ayrı bir şey globallikle alakası yok anladın mı?O yüzden Rusçada açarlar isterlerse çince bile açarlar.Dosyası kimdeyse o istediği dilde açar.Sakın bu normal global war of dragons(dwar) ile karıştırma.Not : sitemizde argo,kötü söz yasaktır.Uyarıyorum. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 28.5.2015(UTC) Mesajlar: 1 Konum: İzmir
|
Adım Jovovich eklerseniz yada görürseniz mesaj atarmısnız
|
|
|
|
|
Tamam görürsem eklerim :) |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 30.5.2015(UTC) Mesajlar: 3
|
Neden Açılmıyor ? Ne gibi bir sunucu bakımı var ?
|
|
|
|
|
Arkadaşlar yeni gelen güncellemeler oyun açıktır bir sorun yoktur. Güncellemeler 18:42 GMT tarafından 30/05/2015 15:00. - Görev: Rainbow Güç, mağaza O'Delvaysa her şeyi eklendi - Alan O'Delvaysa geçiş söz konusu (500 yıl önce) Yaylası artık verebilir, Hediyeler düzeltilmiş - ve açık - Sabit: - florit konumu "çalılıkları Yasemin" taş "Test florit" Şimdi, jeolog mesleğini almaya madencilik gidiyor - Çinghay Köyü. Bodur nekrosfodel artık normal bir görüntü var - Resim iksiri kan düzeltilmiş - şimdi Thistle Thistle gibi görünüyor karakter seviyesi ile Znachek düzeltilir - - macera kontrol tek kazık dikeni olun eski dikeni atın - Görev düzeltilmiş Devriye - CP lideri Krets düzeltilmiş "Görev Infected - Nehir Zarat "Sabit ilk diyalog - Sabit Antika, şimdi kemikleri her türlü alır - Sessizlik Yaylası, sadece UyyarMO kaldırıldı x kaybı, sonra Rep anlık ve anında kurtarma kaldırıldı - Elixir düzeltilmiş yenilmezliğinin, şimdi diyor makale sağlayan beceri 60 Zümrüt madencilik - - 15 ila 7 saniye sohbet mesajlarının arasındaki zamanı Azaltılmış .. vb * sonraki hatalar ... insanlar profilleri, gökkuşağı, kaç doğru tüm ... Sabır .. |
|
|
|
|
|
Bende bir sorun var galiba çünkü giremiyorum yardımcı olabilir misiniz ? Kayıt olacağım tam her şey bitti derken kayıt olma butonuna basılmıyor . Nasıl çözebilirim bu sorunu ?
|
|
|
|
|
Resim olarak anlatırsanız daha iyi olur isterseniz resimli kayıt koyarım ordan bakarak yaparsınız. |
|
|
|
|
|
Sorunun Rusçadan Türkçeye çevirmeden olduğunu anladım :) İlgilendiğiniz için teşekkürler
|
|
|
|
|
Önemli değil rica ederim. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 19.4.2015(UTC) Mesajlar: 13
2 Kere Teşekkür Etti.
|
selamın aleykum ban yardm edermısınzyenı baslıcamm
|
|
|
|
|
aleyküm selam olur elimden geldiği kadar yardım ederim. |
|
|
|
|
Marvel Türkiye,Mstar Uluslar arası
»
Web Tabanlı Oyunlar
»
Ejderhalar Mirası
»
War of Dragons (Yeni Dwar) Private Server özellikleri ve linki
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.