Marvel Türkiye,Mstar Uluslar arası
»
Web Tabanlı Oyunlar
»
Ejderhalar Mirası
»
War of Dragons (Yeni Dwar) Private Server özellikleri ve linki
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Ben oynuyorum magmarım ekleyin Galatars |
|
|
|
|
Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 11.2.2015(UTC) Mesajlar: 60 Konum: e 1 Kere Teşekkür Etti. 2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
Ben yaratıklara dalamıyorum lütfen cevaplayın
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Avlan bölümüne girip yaratıklara saldırabilirsin.Dövüşten sonra biraz bekliceksin sadece.Eğer sorunun devam ederse resim atarsan sevinirim. |
|
|
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Bendede bir sorun yok 1 seviye köpeklere daldım hatta topuz çıktı |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 13.7.2015(UTC) Mesajlar: 10
|
Dövüş baslamiyorki bitsin :)
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Bendede olmuyor anlaşılan güncelleme var. |
|
|
|
|
|
oyunda güncelleme mi var dövüşe girmiyor... |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 16.7.2015(UTC) Mesajlar: 1
|
Bardolf
eklerseniz sevirim krets kasabasından çıkamadım :) kesiyom habire
|
|
|
|
|
Olur eklerim buyman kentine git kasap bile var orda. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 16.7.2015(UTC) Mesajlar: 1 Konum: Ev
|
Klesva Kasabasından çıkılmıyor.Krets'lere dalıyorum savaş başlamıyor.Ne yapıcağız?
|
|
|
|
|
Bölgeye girdiğinde küçük bir ">" var bu şekilde ona tıklayak mini haritayı açıp gidebilirsin.Dövüş sorunu yok düzeldi.Çok oyuncu olunca lagtan oluyor,öyle sorun olunca magmar bölgesi veya insan bölgesindeki bankaları soyabilir veya istediğin yere girebilirsin. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 21.12.2014(UTC) Mesajlar: 1
|
Benimki başlangıc yerinden çıkmıyor
|
|
|
|
|
Deri üst dizlik ve deri altlık görevini yapmanız lazım ondan sonra çıkabilirsin.Mağazadan alıp giymeniz yeterlidir. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 11.8.2015(UTC) Mesajlar: 1 Konum: yok veremem
|
Oyun türkçe neden degil :(
|
|
|
|
|
Rus yapımı olduğundan.Türkçe değil. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 6.8.2015(UTC) Mesajlar: 2
|
kardeş nickim RamizReis magmarım hanlık varsa alın bu ruslardan gına geldi
|
|
|
|
|
Hanlık yok şimdilik ama vergi veren olursa kurmayı düşünüyorum hem magmar hemde insanlar için. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 20.8.2015(UTC) Mesajlar: 8 Konum: İstanbul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 25.8.2015(UTC) Mesajlar: 1 Konum: -
|
bu verdiğin pvpyi türkçeye nasıl çevireceğiz?
|
|
|
|
Marvel Türkiye,Mstar Uluslar arası
»
Web Tabanlı Oyunlar
»
Ejderhalar Mirası
»
War of Dragons (Yeni Dwar) Private Server özellikleri ve linki
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.