Marvel Türkiye,Mstar Uluslar arası
»
Web Tabanlı Oyunlar
»
Ejderhalar Mirası
»
War of Dragons (Yeni Dwar) Private Server özellikleri ve linki
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Google choreme translate yöntemi ile bir çok yeri Türkçeye çevirebilirsin.Örnek;görevler,menü v.b |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 26.8.2015(UTC) Mesajlar: 1 Konum: fddsfsdfsdfsdfsdf
|
Oyun sunucularında sorun mu var cok yavas giriyor
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Evet biraz sorun var.Saldırı aldıklarından dolayı.Yakında çözerler yavaşlık sorununu. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 7.9.2015(UTC) Mesajlar: 1 Konum: adana çukurova barışmanço bulvarı
|
ama google translate çeviriken hem çok kötü çeviriyor hemde bölge geçişlerindeki yazıları çevirmiyor sürekli yanlış yerlere gidiyorum ne yapacaz ezberlicez mi hepsini tek tek ?
|
|
|
|
|
Hayır mini harita var bölgede görürnen yerin sol tarafında orayı açarak daha rahat gidebilirsin. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 8.9.2015(UTC) Mesajlar: 3
|
ben kayıt olamadım yardımcı olur musunuz?
|
|
|
|
|
Sebebini daha açık olarak anlatırsan daha iyi yardımcı olurum. |
|
|
|
|
|
gerek kalmadı oldum teşekkürler yinede ama item piyasasını öğrenebilir miyim ve birde türk olanlar bana arkadaşlık atabilir mi -_MaestRo_-
|
|
|
|
|
item piyasası derken alaca cellat mamut kemer vs.
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 10.9.2015(UTC) Mesajlar: 5
|
devam eden varmı başladım bende adım -AtillaHan-
|
|
|
|
|
Arkadaşlar ikinizde magmar olduğunuzdan sizi ekliyemiyorum :( Küçük sandıklar 40 gümüş cellat-alaca-mahmut göğüslükler 1.5 ila 3 altın arasında.Cellat baltası 10 altın.Kılıçlar tanesi 5 altın muşta ve kalkanda aynı fiyat.Nick --Galatar-- İstiyen olursa 1 altından göğüslük ve üst dizlik satışım vardır. |
|
|
|
|
|
Bende baslicam ama onceden magmar oynadim hep insanlarin bolgesini ogrenemeyebilirim . Ne yapsam bilemedim.
|
|
|
|
|
O zaman magmar aç bak bu 2 arkadaşta magmar şuanda 10 kişi var magmar türk. |
|
|
|
|
|
magmarımda magmarda bana yardım edebilecek birileri varmı
|
|
|
|
|
savaş yaptım öldüm can geri dolmuyor ?
|
|
|
|
|
Sayfayı yenile.Veya tapınağa git. |
|
|
|
|
|
selim insan ırkına geçtim sen yardım ederssin diye nick -BordoBere- .
|
|
|
|
|
Olur elimden geldiği kadar yardım ederim.Birde Admin,moderatör ve Selim'in yeri abi dersen daha iyi olur. |
|
|
|
|
Sıralama: Gelişmiş üye Madalyalar: Katılan: 12.9.2015(UTC) Mesajlar: 206 Konum: ankara
|
sayın amin bene yeni kayıt oldum
nick TurkMuhenis mağmarlardan
mağmar olanlar kimler adlarını yazabilirmisin,hepsini arkadaş ekleyeceğim, hanlık yoksa hanlık kurarız
|
|
|
|
|
Hanlık yok istersen kurabilirsin.Bulabildiğim arkadaşların nickleri -AtillaHan- , -_MaestRo_- , Galatars , RamizReis , Turkumm iyi oyunlar. |
|
|
|
|
Marvel Türkiye,Mstar Uluslar arası
»
Web Tabanlı Oyunlar
»
Ejderhalar Mirası
»
War of Dragons (Yeni Dwar) Private Server özellikleri ve linki
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.