Marvel Türkiye,Mstar Uluslar arası
»
Web Tabanlı Oyunlar
»
Ejderhalar Mirası
»
War of Dragons (Yeni Dwar) Private Server özellikleri ve linki
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Ben şuanda oyunda değilim sadece burda açığım sohbet konusu açıcam akşam ordan sohbet edelim olur mu? |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 19.4.2015(UTC) Mesajlar: 13
2 Kere Teşekkür Etti.
|
olur tabi benmde canım sıkılıyor razed ejderhalar mırasında kmse yok :D neyse sohbette konusurz kardeş
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Sohbet konusu açıldı ejderhalar misarı genel bölümde.... |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 10.6.2015(UTC) Mesajlar: 2
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 10.6.2015(UTC) Mesajlar: 2
|
Arkadaşlar Adım Pikachui İnsanım eklerseniz sevinirim ^^
|
|
|
|
|
Tamam olur eklerim seni görürsem... |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 10.6.2015(UTC) Mesajlar: 1
|
Neden girilmiyor pvpye deniyorum fakat sayfa beyaz kalıyor...
|
|
|
|
|
Bende giriliyor bir sorun yok.Resim atarsan daha iyi yardımcı olurum sana. |
|
|
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Adminim bendede sorun var. |
|
|
|
|
|
Arkadaşlar aynı hata bende'de var.Bende'ki hatada böyle yazıyor sizdede var mı?Tahmini olarak güncelleme yapılıyor diyebilirim.
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 9.6.2015(UTC) Mesajlar: 4 Konum: İzmir
|
Şey selam ben Superboy diye karakter açtım sonra başka bir karakter daha açtım Superboy u kullanmıcaktım ama erişim engellendi diyo napmalıyım.
|
|
|
|
|
Bendede öyle diyor oyunda biraz sorun var bekleyiceksin :) Oyunda hata çıktığından oyun kapalı ne zaman açılır bilmiyorum :( |
|
|
|
|
|
Oyun açıldı arkadaşlar güncelleme bitti. |
|
|
|
|
|
Ben 1 levelim nerden item kasmam lazım başlangıç itemleri bitince
|
|
|
|
|
Dişi ateş örümcekleri veys 3lvl kretsleri kesebilirsin veya ben sana üst dizlik ve göğüslüğü uygun fiyattan veririm 50 gümüş gibi. |
|
|
|
|
|
50 gümüş oldugumda sölerim bu arada ReadyOrDie ekleyin :)
|
|
|
|
|
Bide soyguncu olan 3 leveldenmi agresif olan hani.
|
|
|
|
|
Hayır onlardan değil yeşilli olan klevse civarı ile cennet vadisinde olan 3 lvl krestleri kes en olmadı Zigred 3 ve 2 liklerdende düşüyor. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 16.6.2015(UTC) Mesajlar: 6 Konum: Bursa 1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
Hala oynayan varmı bu PvP yi
|
|
|
|
|
Oynuyanlar var bende oynuyorum. |
|
|
|
|
Marvel Türkiye,Mstar Uluslar arası
»
Web Tabanlı Oyunlar
»
Ejderhalar Mirası
»
War of Dragons (Yeni Dwar) Private Server özellikleri ve linki
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.