Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: babaya dediğiniz kodla giriş yapıyorum beyaz bi sayfada error veriyor bana yardım edebilecek var mı Hangi serverda hata alıyorsunuz. Bir çok serverda kapatıldı ama sayı deniyerek çalıştırabilirsiniz ancak. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 3.4.2021(UTC) Mesajlar: 3 Konum: Gaziantep
|
serverından Düzenle Moderatör Tarafından 3 Nisan 2021 Cumartesi 22:25:19(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: babaya Bunu orjinal ingilizce serverda oynayan bir arkadaş yazmış son rakamları değiştirerek bir çok serverda çalıştırabilirsin. Ama elle toplamakla bu numaraları bulmak bazen aynı dakikaya geliyor. Felinoy kodları |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 3.4.2021(UTC) Mesajlar: 3 Konum: Gaziantep
|
deniyorum deniyorum olmuyor taşlar için deniyorum kodu yazıyorum olmuyor hunte sayfasına girmiyor yolu bulamadım bi türlü
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.