Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Programın Ayar resimi
Program'ın indirme adresi :
Düzenle Moderatör Tarafından 20 Mart 2017 Pazartesi 19:37:08(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
Galatar: 2 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 3.3.2015(UTC) Mesajlar: 1
1 Kere Teşekkür Etti.
|
Teşekkürler abi çok sağol :)
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 25.3.2015(UTC) Mesajlar: 2
|
Abi yapamadım, http://warofdragons.com/hunt_conf.php bu sayfada o şeyler cıkmıyor benle iletişime geçebilir misin
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Aynı videodakilerini yaparsan çalışması lazım...
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 5.4.2015(UTC) Mesajlar: 1
|
http://warofdragons.com//hunt_conf.php linkine tıklayınca gerekli yer açılmıyor yardım lütfen
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Bendede çıkmıyor sebebini bilmiyorum. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 31.10.2015(UTC) Mesajlar: 2
|
Konuyu hortlatıcam ama http://warofdragons.com//hunt_conf.php sayfası açılmıyor. Yani açılıyor ama sadece treasure yazıyor başka bişi yok. Büyük ihtimalle sayfa linki değişmiş. Acaba linki yenileyebilen ya da bulabilen birisi varsa söyleyebilir mi ? Gerçekten ihtiyacım varda...
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Evet hortlattın :)Bu hile benim bildiğim kadarıyla yeni kapandı dendi.Ama private ve eski serverlarda çalışıyor.Link değişmişte olabilir onu araştırıyoruz ama hala bir sonuç yok. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 7.11.2015(UTC) Mesajlar: 1 Konum: lavuk
|
Originally Posted by: Selim' Evet hortlattın :)Bu hile benim bildiğim kadarıyla yeni kapandı dendi.Ama private ve eski serverlarda çalışıyor.Link değişmişte olabilir onu araştırıyoruz ama hala bir sonuç yok. ben hala kullanıyorum hunt dosyası çıkmasada belli kodları ezberledim ve 0 seviye fellinoy kodlarınıbiliyorum bunlarla felinoy tutabilirsiniz Felinoy kodları Düzenle Moderatör Tarafından 22 Kasım 2015 Pazar 13:33:51(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
|
Gerçektende çalışıyor denedim saol.
|
|
|
|
|
Hangi bölgede çalışıyor, bazıları 30luk ve 90lık balıklar için denedim çalıştı.Felionlu topluyamadım ama. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 31.10.2015(UTC) Mesajlar: 2
|
Ben wolf wasteland ' ta kodların bir kısmını buldum. Hepsi ayne sadece son hanesi değişiyor. 135-145 arası Felinoy, 146-160 arası Moon carp ama bunlar başka bölgede geçerli değil. Deneme yanılma yöntemi ile bulunur anca.
|
|
|
|
|
Evet doğru söylüyorsun.Taşçı ve bitkicinin kodları kaçtan başlıyor bilen var mı?
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 29.10.2015(UTC) Mesajlar: 5 Konum: İstanbul/Eminönü
|
30 tp balıkların kodunu paylaşırmısınız ?
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 15.5.2016(UTC) Mesajlar: 1 Konum: FFAFSA
|
bu kodları nereye yazıyoruz biri söyleyebilirmi acaba biri yardım etsin :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 12.6.2016(UTC) Mesajlar: 1 Konum: İStanbul
|
Hala çalışıyormu bu sistem
|
|
|
|
|
Bu sistem hala çalışıyor private serverlardada çalışıyor.Ama rus orijinal serverda çalışıyor mu tam bilmiyorum. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 8.7.2016(UTC) Mesajlar: 3 Konum: namik kemal mah namik kemal mah no 4 da 4 esenler
|
Abi yukardaki linkler bende calisiyor:sizdemi bir problem var
|
|
|
|
|
Originally Posted by: ayyayiez12 Abi yukardaki linkler bende calisiyor:sizdemi bir problem var kimsede bir problem yok sende çalışmıyorsa eğer http://warofdragons.com/...action=check&num=142 bu 142'yi değiştirip deneyebilirsin çalışır. |
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.