Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 11.2.2015(UTC) Mesajlar: 60 Konum: e 1 Kere Teşekkür Etti. 2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
Bence daha uygunsa facede açılabilir.bide illa global mı olmak zorunda türkçe ama global o yüzden sadece biz tükrkler geliriz yani bilmem :D
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Anladım ingliz server'rı my.com'a bağlı ama.
|
|
|
|
Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 11.2.2015(UTC) Mesajlar: 60 Konum: e 1 Kere Teşekkür Etti. 2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
Beyler dwarın test serverını buldum lınkı Düzenle Moderatör Tarafından 18 Temmuz 2015 Cumartesi 21:11:32(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
İyi güzel yazını küçültür müsün?Büyük harflerle mesaj yazmak yasaktır.
|
|
|
|
|
Çok çok pardon bir daha öyle yazmam.
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 20.3.2015(UTC) Mesajlar: 25
|
Originally Posted by: alpcan323 Çok çok pardon bir daha öyle yazmam. bu test serverini biliyorum bende dosyaları var savaşlarda animasyon yok yani yazıyla dövüşüyosun
|
|
|
|
|
Sadece yazımı var resim filan hiç yok mu?
|
|
|
|
|
Hiç sevmedim test serveri :D abi yazı nedir yaa bi macera yaşaman lazım animasyonlarla :D
|
|
|
|
|
Sadece yazı hatta statülere göre kendi dovusuyor alttan yazıyor 18 krtitik -block gibi ... Ruslarda böyle oyunlara bayılıyor halbuki.
|
|
|
|
|
Dwara benzeyen oyunları söyleyebilirmisiniz ben aradım bulamadım.
|
|
|
|
|
Originally Posted by: alpcan323 Dwara benzeyen oyunları söyleyebilirmisiniz ben aradım bulamadım. 300den fazla biliyorumda yazmaya üşendim mobildeyim.
|
|
|
|
|
Benim bir tek bildiğim var benzer gibi dragon fable oda halen açıksa.
|
|
|
|
|
Ahhhaa bir iki tane söyleyeydin bari
|
|
|
|
|
Originally Posted by: alpcan323 Ahhhaa bir iki tane söyleyeydin bari peki peki bu mesajı editleyip yazıcam 1.si 3kingdom bu resmi buda link ; Link2.si zaten bildiğmiz juggernaut link; https://s1.jugger.mail.ru/şimdilik meşhur olan 2 taneyi yazdım zaten aynı tabanda ruslar yüzlerce oyun yapmışlar bulabilirsin google'den... bu arada 3kingdom adlı oyun dwardan sonra çıkmış ve en gelişmiş oyunlardan biridir arayüz ve görevler birebirdir nerdeyse... __________________________________________________________________________________________________________________ http://dwar.gen.tr/yeni-sunucu.php gördüğünüz gibi sayfayı kapatmış bulunmakta zaten itibar edilecek bir şahıs değildir... bir not daha ;Rıza Han Yılmaz adlı şahıs yani bu siteyi açan şahıs mail ru çalışanıymış gerçek mi bilmem ki gerçekse belli bir ücret karşılığında oyunu satın alabilir global olarak... Düzenle Kullanıcı Tarafından 20 Temmuz 2015 Pazartesi 17:38:51(UTC)
|
|
|
|
|
Yalan olduğu için maksat siteye insan gelsin diye.Bir tek pvp var onuda yazdık.Çok zor bu işleri büyük firmalar yapıyor.Juggernaut kapandı sanıyordum.Rus serverı açıkmış oraya başlarım ben artık.Düzenle Kullanıcı Tarafından 20 Temmuz 2015 Pazartesi 17:52:03(UTC)
|
|
|
|
|
Ben juggernautta yaratıklara saldıramıyorum kalıyor ekran kum saatinde.
|
|
|
|
|
ruslarla bayağı konuştum benden 1000 tl istediler test serverine animasyon eklemek için ancak en küçük davaya bile garanti vermiyorlar ve bu oyun ubuntu sunucu istiyormuş bende windows server var bakalım nasıl halledeceğim bide bana resim attı göstermek için açmış _____________________________________________________________________________________________________________ Jugernaut oynanmaz ya girin drako oynayın ben oyun başı bi kaç türk klan da gördüm 2014de çıkan bir oyun dwar'ın en gelişmiş hali herhalde bu http://drako.ru/____________________________________________________________________________________________________________ başım ağrıdı bende adama kızdım bana global izinli dragonfable dosyalarını verdi ne alakaysa gelin oynayalım http://drakowar.zz.mu/ yakında içerik güncellemeleri falan yaparım forumdan yönetici falanda alırım Düzenle Kullanıcı Tarafından 20 Temmuz 2015 Pazartesi 23:07:26(UTC)
|
|
|
|
|
Oyuna girilmiyor.Kim verdi dosyaları?Yönetici olarak gelebilirim.:)
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Galatar Oyuna girilmiyor.Kim verdi dosyaları?Yönetici olarak gelebilirim.:) hataları söyle adamla konuşurum, arkadaş rus skypeden konuşuyoruz neyse sunucuyu bakıma aldım düzeltirim türkçeleştirmekte kolay zaten ingilizce bile oynanır bu Düzenle Kullanıcı Tarafından 20 Temmuz 2015 Pazartesi 23:33:09(UTC)
|
|
|
|
|
data baseye ulaşılamıyor böyle bir sorunu var kayıt olunuyor ama oyuna girmiyor.İngilizcede oynanır türkçeleştirmeye gerek bile yok.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.