Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 27.8.2015(UTC) Mesajlar: 6
|
Uzun zamandır server bulamıyorum onlinesi yüksek onur üstüne kurulu item sıkıntısı çekilmeyen rus serverleri ekler misiniz veya nereden bulabilirim
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Buradan bir adet rus serverı var konusu birde buradan da bir çok server'ın konusu. Yakında yeni linkler eklenicek.
buda yeni senin istediğine benzer galiba 5 lvlde büyü filan olan server. Ben oynamadım.
Eğer bize destek olup reklamlara tıklarsan seviniriz.
İyi ve keyifli oyunlar iyi forumlar dilerim.
|
|
|
|
|
|
forumdaki link en son 3. ayda güncellenmiş ordaki serverleri biliyoruz peki bu serverleri nereden buluyorsunuz bizde takip edelim
|
|
|
|
|
bide oldwar top kapanmış siteye girilmiyor
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: Xeranth forumdaki link en son 3. ayda güncellenmiş ordaki serverleri biliyoruz peki bu serverleri nereden buluyorsunuz bizde takip edelim
Bildiğim bir site bir şey yok bazı arkadaşlar burda yazıyor 1-2 tanede eski arkadaşlarım bulunca mesaj atıyorlar bende yazıyorum. Uzun zamandır müsait olamadığımdan ve çok fazla açık server olmadığından yazamadım yeni linkler eklendi türk serverları ile birlikte.
Originally Posted by: Xeranth bide oldwar top kapanmış siteye girilmiyor
Yenisi açılmış 10 numaralı dwar. Eski konudaki linkleride değiştirdim.
İyi oyunlar iyi forumlar Düzenle Kullanıcı Tarafından 15 Ekim 2019 Salı 23:16:42(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 22.5.2016(UTC) Mesajlar: 13 Konum: artvin
|
Sorunsuz ve yeni Türk sunucusu. 2 Aydır aktif ve kendine has yapısı ile sizlerle.. Düzenle Moderatör Tarafından 25 Haziran 2020 Perşembe 12:20:57(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.