Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 11.2.2015(UTC) Mesajlar: 60 Konum: e 1 Kere Teşekkür Etti. 2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
beyler youtube da dwar in botlarina bakiyordum.WoD Lextreme diye bir bot gordum kullandim cok guzel bir bot kesinlikle tavsiye ederim bende kullandim su ana kadar ban yemedim insallah yemem ban yeme ihtimalni bilmiyorum linki wodlextreme.com umarim faydali olur iyi oyunlar :)
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Çok yararlı güzel olmuş ellerine sağlık... |
|
|
|
|
Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 11.2.2015(UTC) Mesajlar: 60 Konum: e 1 Kere Teşekkür Etti. 2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
|
|
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Çok yararlı olmuş emeğine sağlık.Bir kere ban yedim normal oyunda kullanmam ama privatede kullanabilirim. |
|
|
|
|
|
Valla uzuldum ban yedigine.guzel bir bottur.insallah ban yemem. :)
|
|
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
İnşallah yemessin ben meslek botundan yedim 1 hafta 10bin balık topluyunca piyasada bozuldu.Toplam 20 bin balık topladım. |
|
|
|
|
|
Abi napmışın sen :D 10 bin balık nedir ya ben saate 200 anca tutuyom :D valla sesli güldüm
|
|
|
|
|
200 çok az ben 7/24 oynuyordum. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 10.9.2015(UTC) Mesajlar: 1 Konum: Bana Gomcur No 41
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Şahsen ben hiç kullanmadığımdan bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
Virus yoktur cunku ben kullandim antivirus programim acikti hicbir sorun yasamadim bot guzeldir ama kestikten sonra canin dolmadan hemen daliyor kotu sorunu o dur.
|
alpcan323: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 27.7.2015(UTC) Mesajlar: 70
|
ya şu hunt conf php ile tıklandığında bize yaratık saldırtmasını yapacak bi babayiğit yokmu
şuan ona bakıyorum belki siz biliyorsunuzdur
|
|
|
|
|
Ben botu en son geçen yaz kullandığım için az çok yazabildim email aktivasyonu bilmiyorum.
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 24.8.2016(UTC) Mesajlar: 5
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 29.8.2016(UTC) Mesajlar: 4
|
şuanda aktif tr serverinde çalışan bir bot varmı bildiğiniz?
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.