Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Tayvanın en güzel ve normal mstardan daha ucuz daha rahat lvl atlanılan bir oyun olan club mstar private gibi bir oyundur.Normal mstarla aynıdır sadece versionu fazladır. Üye olma linki : Facebook üzerinden kayıt olma linki : İndirme linkleriÖnemli Not : Sitemize resimli kayıt olma eklenicektir. Linkler yenilendi. 13.11.2017 Linklerde sorun olursa konu altına yazın lütfen. Garena ve mygame sunucuları kapanmış yeni adres'e girmek için VPN değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.Düzenle Kullanıcı Tarafından 13 Kasım 2017 Pazartesi 22:43:20(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi |
|
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 8.8.2016(UTC) Mesajlar: 1
|
nereden kayıt olucam mstar TW'ye anlamadım anlatır mısın rica etsem? :D
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
kayıt olabilirsiniz. Burdan'da kayıt olurken yazıların türkçeleşmiş halini görebilirsiniz. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 13.8.2016(UTC) Mesajlar: 1 Konum: istanbul sokak
|
İndirme linkinde error veriyor yardım
|
|
|
|
|
Originally Posted by: mienda898 İndirme linkinde error veriyor yardım bu linkten sorunsuzca indirebilirsiniz. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 16.8.2016(UTC) Mesajlar: 1
|
Merhaba bana yardımcı olur musunuz? Ben Mstar Taiwan'ı indirdim ve kurdum. Arkadaşımın dediği yerden üye oldum. Garena tıkladığımda sohbet'e girdi. Oradan bir kaç yere tıkladım. Profili değiştirdim. Girilecek yeri bulamadım. Sonra Mstar diye bir şey gelmiş masaüstüne onu görmedim diye kendimle dalga geçtim :') Tıkladım yine sohbet çıktı. Arkadaşım sanırım araştırıyor. Bir de size sormak istedim :)
|
|
|
|
|
Bizim anlamadığımız şey şu Mstar launcher'ine tıkladığınızda mı sohbet dediğiniz yere gitti.Daha açıklayıcı yazarsanız belki anlarız. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 13.9.2016(UTC) Mesajlar: 1 Konum: istanbul avcılar
|
Yükledim kurdum masaüstüne mstar diye bir şey geldi fakat onu açtığımda "Web Patch-server connection failed" diye error veriyor bunu nasıl çözebilirim
|
|
|
|
|
Denetim Masası - Kullanıcı Hesapları - Hesapları Yönet - Yeni Bir Hesap Yarat - Bilgisayar Yöneticisi Yetkisi Verin.
Sonra açtığınız yeni kullanıcı hesabına geçip oyunu ordan açın.
Bunu deneyin olmassa başka yöntemlerde var.Veya açılmamasının sebebi sunucu bakımda olup kapalı olabilir.
İyi Bayramlar dilerim.Selim'in Yeri Forum/Site Yöneticisi
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 5.10.2016(UTC) Mesajlar: 1 Konum: İstanbul
|
Oyunu kurdum açtım iki server çıktı ve ikisinede giremiyorum yardım
|
|
|
|
|
Ekranın resim'mini çekip atarsan daha iyi anlarız. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 30.12.2016(UTC) Mesajlar: 1 Konum: istanbul
|
ben kayıt oldum giriş yaptım ama lol çıkıyo mstar yok yardım
|
|
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Oyunu burdan indirirsen sorunsuz çalışır.Başka bir setup indirdiysen o dediğin çıkabilir.
İyi oyunlar.İyi yıllar. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 12.11.2017(UTC) Mesajlar: 1 Konum: İzmir
|
https://i.hizliresim.com/POaXv9.pngİki server da kapalı görünüyor indirdiğimden beri,yardımcı olursanız memnun olurum Düzenle Kullanıcı Tarafından 13 Kasım 2017 Pazartesi 15:43:21(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
|
Mygame'in ve garena'nın serverları tamamen kapanmış ordan üye olduysan touch online oynuyabilirsin.
Touch online linki :
Mstar ise netmarble altına girmiş yeni indirme linkleri : Kayıt link : Eğer site açılmaz ise VPN değiştirerek girmeyi dene engel olabilir.Konu başlığındaki linkleride değiştiricem.
Şimdiden kolay gelsin iyi forumlar iyi oyunlar dilerim.Düzenle Kullanıcı Tarafından 13 Kasım 2017 Pazartesi 21:54:18(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 22.7.2016(UTC) Mesajlar: 1 Konum: 3553 sokak no 1
|
Merhaba, MstarTR nin torrent dosyası bulunuyor mu acaba bir proje ile ilgili sunucuları kapandıgını biliyorum ama birşey denemek istiyorum
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.