Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 20.3.2015(UTC) Mesajlar: 25
|
Arkadaşlar dwar server dosyalarını ftp sunucuma yükledim artık bu işlerden sıkıldığım için ingilizce bir halde bütün oyun dosyalarını ve scripti takas ediyorum... Fiyat : War of Dragons sunucusunda kaliteli bir hesap karşılığında vereceğim ve sadece 1 kişiye satacağım o kişinin dosyaları başkalarıyla paylaşması vb beni ilgilendirmez Not:2009-2011 geçiş dosyalarıdır yani grafiklerde deriler henüz değişmemiştir... (dosyalar 640mb ve zip halinde upload edildi) Düzenle Moderatör Tarafından 18 Ocak 2016 Pazartesi 23:09:38(UTC)
| Sebep: Kelime hatası.
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Konu başlığını yanlış açtığın için düzeltim.
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Galatar Konu başlığını yanlış açtığın için düzeltim. teşekkürler...
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 26.3.2016(UTC) Mesajlar: 8
|
Mrb Kardeşim script indirme linkini özelden atarmısın geliştiriyim şu anda takas edecek çarım yok malesef fakat yakın zamanda (Scripti geliştiriyim) Sana En İyisinden bi çar veririm istediğin serverda kolay gelsin.
|
|
|
|
|
hala günceldir , dosyalar %70 civarı ingilizcedir...
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 8.7.2016(UTC) Mesajlar: 13
|
Originally Posted by: MrDiyar hala günceldir , dosyalar %70 civarı ingilizcedir... Son durum nedir hocam?
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 24.9.2018(UTC) Mesajlar: 6 Konum: yok
|
hala mevcutmu elinizde dosyalar?
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 12.7.2018(UTC) Mesajlar: 11 Konum: KAYSERİ
|
Slm kardeş ozel den yazar misin bana telefonunu
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 12.7.2018(UTC) Mesajlar: 11 Konum: KAYSERİ
|
İletişim verirmisin görüşelim
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.