Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Siz sorun ben açıklarım hiç sorun olmaz bu oyun hakkında bilgim çok iyidir.Videolu olmadı resimli her türlü...Sadece üye olup siz yazın yeter ki... |
|
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 24.11.2014(UTC) Mesajlar: 1 Konum: ankara-mamak
|
oyun açılmıyor oturum aça tıkladığımda hiç bişey olmuyor napmam gerek ? :// çok acillllll Düzenle Kullanıcı Tarafından 24 Kasım 2014 Pazartesi 20:20:01(UTC)
| Sebep: eksik
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Oyun bakımda olabilir her hangi bir sorun birşey çıktı mı?Bizde bir sorun yok oyun kart hatası ve her hangi başka birşey derse hile v.b gibi birşeyler görüp açmıyabilir oyun 4-5 denemmede girebilirsiniz. Sorununuzu resimli veya daha detaylı anlatırsanız daha iyi yardımcı olurum saygılarımla Selim'in Yeri Düzenle Kullanıcı Tarafından 24 Kasım 2014 Pazartesi 21:44:40(UTC)
| Sebep: Düzeltme |
|
|
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Bende olmuştu sildim yükledim bir daha sorun yok |
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.