logo
Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Ayarlar
Son mesaja git Go to first unread
Offline ceyda  
#1 Gönderildi : 14 Ekim 2014 Salı 23:02:19(UTC)
ceyda


Sıralama: Yeni Üye

Madalyalar: Yeni üye: 10

Katılan: 30.3.2014(UTC)
Mesajlar: 5
Turkey
Konum: Sultan Çiftliği

2 Kere Teşekkür Etti.
Malzemeler

Küçük boy lahananın yarısı
250 gr kıyma
2 Baş soğan
Sıvı yağ
1 Yemek kaşığı biber salçası
2 Yemek kaşığı domates salçası
1 Çay bardağı pirinç
Tuz, pul biber

Yapılışı

Kabuska için lahana çok ufak olmamak üzere doğranır. Sudan geçirerek yıkanır süzülür.Kabuska için bir tencereye kuşbaşı et kavrulur üzerine soğan doğranır birlikte tekrar kavrulur.Kabuska tenceresine kıyma ile soğan kavrulduktan sonra salçalar ilave edilir.Kabuska , sonrasında süzülmüş kabuskanın lahanaları konur.Kabuska tencerede kısık ateşle kendi suyu ile biraz pişirilir.Biraz pişmiş kabuskanın üstünü tamamen örtecek kadar kaynamış su konur iyice pişmeye bırakılır.Kabuska pişmesine yakın yıkanmış pirinç serpilir.Pirinçler de pişince altı kapatılır. Kabuskanın pişmiş haliyle suyu fazla olmaz az sulu almalıdır.Servis tabağına alınarak üzerine pul biber serpilir.Ama acı sevmeyen kişiler serpmeye bilir isteğe göre.
Sponsor
Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.

Ateşleme trafoları,ozon trafolarıMaxwell Heroes(Beta)