Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 23.8.2016(UTC) Mesajlar: 1 Konum: -
|
İnternetten 2009 dwar scripti indirdim. Localhostta kurmaya calıstım anasayfa yı felan kurdum bazı sql dosyalarını attım fakat kayıt olup login diyince here yazısı çıkıyor sadece başka birşey olmuyor. Database ve configleri nasıl yapılıyor bilen yardımcı olursa sevinirim videolu olarak yada resimli teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Php bilgisi olan bir arkadaş çok kolay çözer hatayı resmini atarsan daha iyi olur. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 3.2.2015(UTC) Mesajlar: 7
|
böyle bi hata alıyorum
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
lib/common.lib sayfasının 10.cu satırında hata var.
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 24.3.2016(UTC) Mesajlar: 22
|
beyler dwarın 2012 versiyonunda veritabanlarını yükledim lakin şöyle bir hata alıyor acaba nedir bunuda yaparsam 2012 dwarın linkini paylaşacam http://hizliresim.com/A3kaXX link şurda bir yardım arkadaşlar
|
|
|
|
|
http://hizliresim.com/A3kaXXarkadaşlar bir el atsanız yardım ..yaparsam harbiden şuanki pvplerin olduğu scirpti paylaşacam hata neyden kaynaklanıyor onu anlamadım herşey hazır bu hata çıktı dwar 2012 scirpt 1.15 gb
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Oyunun dosyası olmadan birşey demem çok zor istersen özelden gönder bakim.
|
|
|
|
|
peki ne gibi bir hata olabilir ilk defa karşılaştım ..torrentten indirdim inmiyordu allem ettim indirdim versemde hemen indiremeyebilrsin
|
|
|
|
|
Tam bilmiyorum ama veri tabanına bağlanama gibi bir durum var dosyalar eşleşmiyor gibi veya php sürümü tutmuyorda olabilir.
|
|
|
|
|
temwiwerdan bağlanabilirmisin bana müsait olduğun zaman
|
|
|
|
|
Müsait olabilirsem belki.
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 3.2.2015(UTC) Mesajlar: 7
|
ilgilenen arkadaşlar facebook
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.8.2017(UTC) Mesajlar: 4
|
Java kodlama hatası var kodları at bir bakayım 19-25. satırların kodlarını at orayı düzenleyip yollayayım
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.