Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.9.2016(UTC) Mesajlar: 2
|
Hello, sorry for asking in English; I'm italian and I just found that site. I downloaded the file from this link: https://yadi.sk/d/AIIE61stkUirSDo you have any kind of hint through installing on localhost? I have apache, PHP and MySQL installed on my computer. What files should I import in SQL in what order? Any tutorial? There are so many SQL files... I want to play with some friends when I will share my public IP to them privately. I'm a programmer, but I'm confused because of many files. Thanks very much for help. I can give my Skype in private if needed.
Merhaba, İngilizce sorduğunuz için üzgünüm; Ben İtalyan ve ben sadece bu siteyi buldum. Ben bu linkten dosyayı indirildi https://yadi.sk/d/AIIE61stkUirSEğer localhost üzerinde yükleme yoluyla ipucu her türlü var mı? Ben apache, PHP ve MySQL benim bilgisayarda yüklü olması. Ne sırayla SQL hangi dosyaları içe gerekir? Herhangi bir öğretici? çok SQL dosyaları ben onlarla özel olarak benim ortak IP paylaşacak bazı arkadaşlar ile oynamak istiyorum ... vardır. Ben bir programcı değilim, ama, çünkü birçok dosya karıştı. Yardımlarınız için çok teşekkür ederiz. gerekirse ben özel benim Skype verebilir.
|
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 3.2.2015(UTC) Mesajlar: 7
|
dostum elindeki files tht de paylaşılan files bende indirdim host domain felan aldım skype ver kurulumu biliyosan beraber halledelim
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.9.2016(UTC) Mesajlar: 2
|
I am still looking for help if someone is willing to.
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
I hope you can find someone to help. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.1.2018(UTC) Mesajlar: 3
|
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.