Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 11.2.2015(UTC) Mesajlar: 60 Konum: e 1 Kere Teşekkür Etti. 2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
Arkadaşlar Clash Of Clans hesabımı satıyorum warofdrafons.com altınına karşılık köy binası 8 seviye bütün defanslar neredeyse Max toplayıcılar neredeyse max inşaatçı 4 ciddi almak isteyenlenler varsa bana söylesin.
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Köyden resim koyarsan ve ne kadar'a satıyorsun.Detaylı yazarsan sevinirim. |
|
|
|
|
Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 11.2.2015(UTC) Mesajlar: 60 Konum: e 1 Kere Teşekkür Etti. 2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
[img=https://drive.google.com/file/d/0BxqgFE_tRo8POTdKZzhhS20xUk0/view?usp=drivesdk]coc char[/img] Beyler bu ss benim köyün. Fiyatı 50-60 altındır basit bir köydür ama güzeldir almak isteyen varsa bana acil mesaj yazsın altın acil lazım.
|
|
|
|
|
Beyler nolursunuz birisi bana borç versin geri olarak fazlasını vereceğüm 5-10 altın fazlasını
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.