Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Mentör yerine muhafızda olabilirsin 2 side aynı işi yapıyorlar sadece muhafızlar banla v.s birçok yetkisi varken mentörlerin chatte engelleme filan yetkileri var diye biliyorum. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 13.8.2015(UTC) Mesajlar: 10 Konum: sivas 1 Kere Teşekkür Etti.
|
Babacım server kurulursa bilgi vermenizi isterim banada :) 6 yıllık dwar oyuncusuyum, yardımcı olabileceğim bi konu olursa bana ulaşmanız yeterli
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 30.3.2016(UTC) Mesajlar: 13 Konum: heval sokak
|
sizi en kısa sürede Türkçe serverimiz ile buluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz aşağıda iletişim adreslerimiz yer alıyor: Facebook grubumuz; (Mutlaka katılın arkadaşalar) goo.gl/Gm9JfDYoutube kanalımız https://goo.gl/iXav67Blogumuz; goo.gl/1buj5NBütün tanıtım videolarımız; (Kanala abone olup beğenip paylaşırsanız bayağı yardımınız dokunur arkadşalar) Tanıtım 1 https://youtu.be/tvI2iVvNOegTanıtım 2 https://youtu.be/vnOX_okAcBsForum trdwar.10tl.netbekleyin bizi çok yakında
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 11.4.2016(UTC) Mesajlar: 1
|
Originally Posted by: bugrasenlik17 arkadaş insanları neden boşu boşuna ümitlendiriyorsunuz 1 haftaya açılacak demişsiniz ilk mesajda birde utanmadan. bu kadar kolay mı yaa!! pwp servermış arkadaş piyasada 1 yıldır yayın yapan 1 tane pwp server söylesenize bana.yok çünkü açıllanı direk kapatmak için yasal süreci başlatıyorlar.hosting firması üç beş aylık yasal süreç sonunda kapaytıyuor.kapatmazsada bu sefer devreye avukatlar giriyor.ayrıca hadi açtın diyelim o elinizdeki script kim bilir hangi yıldan kalma. en geç 2010 yılından kalmadır.en iyimser bakış açısıyla değerlendirirsek üstelik.bundan 5 yıl önce yazılmış bir kodlama mantığından bahsediyoruz yani.5 yılda php, mysql, ubuntu, nginx kaç kez update yedi haberiniz var mı sizin?o dönem yazılan kodlar kaç kez güncellenmiştir.çalışmaz mı? diyeceksin çalışır tabi ama nasıl çalışır kurduğunuz makinenin anasını ağlatır.oyuncular oyundan zevk almaz çünkü lag alır başını götürür.ne kadar kolaymış gibi bahsediyorsunuz burada hepiniz ütopya alemindesiniz :))ben basit bir bilgisayar programcılığı öğrencisiyim 2 yıldır eğitim alıyorum bu eğitimle bile bahsettiğiniz şeyin imkansız olduğunun farkındayım ya siz bunun farkında değilsiniz ya da insanları kandırmak hoşunuza gidiyor.ayrıca birde demişsinki banka entegrasyonuyla işim yok oyunculara hesap vereceğim para yatıracaklar bende yatırdıkları kadar pırlanta vereceğim :)) ne kolay geliyor dimi kulağa?peki bunun vergisini nasıl vermeyi düşünüyorsun.hukuktan haberiniz yok, teknik bakış açınız hiç yok.insanları kandırmayın boşuna çünkü açtığınız anda btk'dan maliyeye bsa'dan mail.ru avukatlarına herkes tepenize binecek bunun örneklerini gördük bizi de kandırdılar tor ortamında 2 ay oynadık sonra herşey btk tarafından kapatıldı.insanları kandırmaktan vazgeçin.mailrunun hazırladığı fragmanları facebook üzerinden yeni server açıyoruz diye yayınlamak gibi kolay dfeğil bu işler...
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Doğru söylüyorsun Elvenar hak veriyorum sana açsalar bile dwar'ın aynısını açıcaklarını sanmam. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 20.3.2015(UTC) Mesajlar: 25
|
Originally Posted by: Elvenar Originally Posted by: bugrasenlik17 arkadaş insanları neden boşu boşuna ümitlendiriyorsunuz 1 haftaya açılacak demişsiniz ilk mesajda birde utanmadan. bu kadar kolay mı yaa!! pwp servermış arkadaş piyasada 1 yıldır yayın yapan 1 tane pwp server söylesenize bana.yok çünkü açıllanı direk kapatmak için yasal süreci başlatıyorlar.hosting firması üç beş aylık yasal süreç sonunda kapaytıyuor.kapatmazsada bu sefer devreye avukatlar giriyor.ayrıca hadi açtın diyelim o elinizdeki script kim bilir hangi yıldan kalma. en geç 2010 yılından kalmadır.en iyimser bakış açısıyla değerlendirirsek üstelik.bundan 5 yıl önce yazılmış bir kodlama mantığından bahsediyoruz yani.5 yılda php, mysql, ubuntu, nginx kaç kez update yedi haberiniz var mı sizin?o dönem yazılan kodlar kaç kez güncellenmiştir.çalışmaz mı? diyeceksin çalışır tabi ama nasıl çalışır kurduğunuz makinenin anasını ağlatır.oyuncular oyundan zevk almaz çünkü lag alır başını götürür.ne kadar kolaymış gibi bahsediyorsunuz burada hepiniz ütopya alemindesiniz :))ben basit bir bilgisayar programcılığı öğrencisiyim 2 yıldır eğitim alıyorum bu eğitimle bile bahsettiğiniz şeyin imkansız olduğunun farkındayım ya siz bunun farkında değilsiniz ya da insanları kandırmak hoşunuza gidiyor.ayrıca birde demişsinki banka entegrasyonuyla işim yok oyunculara hesap vereceğim para yatıracaklar bende yatırdıkları kadar pırlanta vereceğim :)) ne kolay geliyor dimi kulağa?peki bunun vergisini nasıl vermeyi düşünüyorsun.hukuktan haberiniz yok, teknik bakış açınız hiç yok.insanları kandırmayın boşuna çünkü açtığınız anda btk'dan maliyeye bsa'dan mail.ru avukatlarına herkes tepenize binecek bunun örneklerini gördük bizi de kandırdılar tor ortamında 2 ay oynadık sonra herşey btk tarafından kapatıldı.insanları kandırmaktan vazgeçin.mailrunun hazırladığı fragmanları facebook üzerinden yeni server açıyoruz diye yayınlamak gibi kolay dfeğil bu işler... bana tercüman olduğun için teşekkür ederim , bende yazılım ile içiçeyim hiçbir host firması buna izin vermez , zaten 100 kişiyi taşıyacak sunucu bile aylık 2500 dolar istiyor bunlar ise kendi local hostlarında denemişler galiba aynısını web üzerinde yapabileceklerini sanıyorlar adamlara durumu anlatıyorum küfür yiyorum yapılamaz , mümkün değil anlıycağınız...
|
|
|
|
Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 8.10.2015(UTC) Mesajlar: 14 Konum: kolsaz asa as dasdsa
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 30.3.2016(UTC) Mesajlar: 13 Konum: heval sokak
|
Arkadaşlar ben açacağımı söyledim pek ilgi gelmedi benim açtığım konuya haziranda açıyoruz facebooktan takip edebilirsiniz Facebook Sayfa&Grup SAYFA GRUP
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 26.3.2016(UTC) Mesajlar: 8
|
Biri Arkadaşa 2 Hafta geçeli 3 ay olduğunu hatırlatsın please
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.