Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 27.7.2015(UTC) Mesajlar: 70
|
herkese selamun aleyküm arkadaşlar çok araştırdım telif hakları ile ilgili en sonunda kuruyorum tasarımı biraz eski yani şuanki dwar gibi değil ama onların swf sini alıp ayarlamaları yaptıktan sonra yeni dwar gibi olacak dwar türkçe olacak ama forum gibi yerler rusça yine butonlar felan türkçe olacak şimdiden söyledim size umutlandırdım ama büyük ihtimalle bu cumartesi allahın izniyle kuracam 4 admin alacam 2 insan 2 magmar daha sonradan bölgeler de değişiklik yapmayı düşünüyorum dediğim gibi eski files olduğu için klevsya kasabası felan eski onların swf sini bulup ayarlamaları yapacam yine pırlanta 0,50tl olacak ,oyuna kayıt olunduğunda 1 haftalık mavi set verilecek ,şehir meydanına mağaza kurulacak içinde yeşil mavi kırmızı itemler olacak günde size vereceğim linklere yorum yazanlara 25 gümüş verecem 100 linke yorum yazsanıız 25 altın olacak linklerden kazandığım para ile site içi düzenlemeler ve %100 türkçe yapmak için kullanacağım bilindik linklerden 5sn bekliyorsun sonra geçiyorsun yorum yazıyorsun hertürlü yazı olur küfür hariç bankadan ödeme için onları şuan nasıl yapacam bilmiyorum zaten ilk açtığım zaman hemen yayınlamayacam düzenlemeler felan yapacam
dediğim gibi 4 admin alacam onlarla bugları felan bulucaz sonradan açılcak yani en fazla bugünden itibaren 2 hafta içinde kuruluma açık olacak allahın izniyle
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Hayırlı olsun şimdiden merakla beklediğimiz bir server. |
|
|
|
|
|
sağol bende bu cumartesi kuracağım allahın izniyle ama tek başıma yapamam 4 kişi lazım adminlik verecem onlara oyun içi buglara baksınlar diye
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Tabikide doğru söylüyorsun hadi hayırlısı bakalım bende yardımcı olurum. |
|
|
|
|
|
http://warofdragons.com/..._right.swf?ux=1450166807http://warofdragons.com/...f/menu.swf?ux=1450166807http://warofdragons.com/...wf/lvl.swf?ux=1450166807şunlar bende eski bunları sitemde ayarlamam lazım burada 7 tane var bende 4 tane ilk baştaki için diyorum 2.si ise en son hali üst menünün onuda ayarlamam lazım 3.süde karakterin gökükmesi için o biraz daha karışık şekilde bunları uyarlayacam siteme sonra bazı ayarlamalar daha yaptımmı açarım size siteyi istek varsa söyleyin yapmaya çalışim
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 4.9.2015(UTC) Mesajlar: 18
1 Kere Teşekkür Etti.
|
sonunda ya hayırlı olsun şimdidende bug felan anlamamda büyük ihtimal full acık olcam oyunda eline sağlık
|
|
|
|
|
önemli değil saol bugları felan bulucam düzenlemeler yaptıktan sonra size haber edicem en fazla 2 hafta gibi bir sürede açılır dahada kısa sürecek bence
|
|
|
|
|
size bir yenilik daha getirdim:)
dwar serverlerinde hangisi olursa olsun ister gerçek ister private serverlerde karakteriniz varsa
bana onun resmini getirin ve hangi serverde isenin ben o servere kayıt olim
bana oradan yazın
bu karakter benim aynısını (benim kuracağım sitede) bana verebilirmisin diye
yani sizin mesela dwar-war.net 'te full öfkeniz varsa bende size kuracağım serverde full öfke verecem
aynı yerden gelişmiş olursunuz 5 lwl ın üstünde iseniz sizi 5 lwl yapacam ama
lwla karşılık altın veya pırlanta olsun zırh olsun bunları verecem çok talip çıkarsa bu işe 10 lwl bile olsaız 10 lwl yapacam yani aynısı
nasıl güzelmi bence bu servere geçmek için ideal bir çözüm
|
|
|
|
1 Kere Teşekkür Etti.
|
olabilir :) mantıklı yarın açılırsa çok sevinirim zaten okumuyorum boşum evde sıkılıyorum yani
|
|
|
|
|
yarın kurucaz ayarlamalar var ondan sonra
|
|
|
|
1 Kere Teşekkür Etti.
|
kardesım attıgın mesajı gordumde cevap yazıyorum yolluyorum gelmiyor galiba faceden konusalım yada wp den faceden eklersen Emirhan şenlikoğlu Allame resmi var
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 20.3.2015(UTC) Mesajlar: 25
|
hiç kurdunmu kurulumunun profesyonelce yapılması gerekiyor ben denediğimde platodan sonrasının bozuk olduğunu gördüm pırlanta sistemi imkansız çünkü bankada pırlanta bölümü yok , denemediysen boşuna diğerlerini umutlandırmamanı tavsiye ederim...
|
|
|
|
|
Zaten pirlanta cektirmiycem cekmek isteyen olursa adrese para yatirsinlar sonradan bende onlara veririm pirlantasini ..kurulumu onlar yapacak bozuk olan yerleride duzeltmeden baslamiyacam zaten
|
|
|
|
|
başka şekilde para kazanmayı düşünüyorum kimse para vermeden
|
|
|
|
Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 11.2.2015(UTC) Mesajlar: 60 Konum: e 1 Kere Teşekkür Etti. 2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
Şimdiden hayırlı olsun valla bende oynarimda lvl sorunu var bence xp rate diye bir sey varsa onu bi 10X filan yapabilirsin bide yaratiklardan item dusurme oranı.
|
|
|
|
|
Açılırsa oynucaz bekliyoruz.Dwar'daki yaratıklara benzer karakterler kendi yapımımız olan maxwell heroes'te. |
|
|
|
|
|
evet planda değişiklik oldu sunucu almaya karar verdim
en ucuz aylık 25 tlden başlıyor +kurulum 50 tl diyorlar biraz konuşma yaptıktan sonra öğrendim
ilk ay 75 tl sonra 25 tl ye geliyor kısacası
şunu bilen varsa 25 tl den kurarım 75 den değil hem daha erken açılmış olur dwar serveri
.sh uzantılı dosyayı çalıştırmayı bilen varsa bu iş hazırdır arkadaşlar linux platformda
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 13.1.2016(UTC) Mesajlar: 3
|
kardeş lutfen hemen ac ck canm skılıyor tahmınen kac saate acabılırsın :(
|
|
|
|
|
Uzun süreceğe benziyor bekliyorum ben merakla. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 31.1.2016(UTC) Mesajlar: 2
|
Admin değilde human mentor olabilirim yeni oyuncuları aydınlatmak için :))
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.