Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 22.9.2015(UTC) Mesajlar: 36 Konum: boswer
|
Merhaba Arkadaşlar Ben Liter Foruma Özel Takim Kurarim Burda Taktikler Vb Paylaşcam 2 Yillik oyuncuyum
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Çok güzel olur.Oyunda beni ekliyebilirsin.KingDncr ama çok fazla giremiyorum. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 22.9.2015(UTC) Mesajlar: 36 Konum: boswer
|
Peki Eklerim Tabikide ben Hep oyundayim forumda paylaşim yapmayi planiyorum birde mpuanli şeker satişiniz hakkinda face sayfanizla iletişme gecmek istiyorum mesaj attim
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Çok iyi olur paylaşımlarını bekliyorum.Tamam. |
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Karakterin güzel beğendim.Kaç lvlsin ben oyunu bırakalı çok oldu.
|
|
|
|
|
Bu Resimi çektigimde 2 leveldim :D
Şuan 23 Levelim ŁiteR Ekliye bilirsiniz
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Güzelmiş çok iyi kombin yapıyorsun o zaman.
|
|
|
|
|
Oyunda sorunlar oldu seni ekliyemedim.Beni eklersen sevinirim.Kombin çok iyi yapıyorsun lvl'e göre gerçektende. |
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.