Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 16.4.2015(UTC) Mesajlar: 5 Konum: ev
|
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Dwar hakkında hiçbir forumda bir yazı topluluğu bulamadım ama en son burda bulmuş oldum. Ben aylardır bir pvp server arıyorum 1 tane falan buldum ama rusça ve oynayan kimse yoktu. Eğer bileniniz varsa en fazla 5-6 ay olduysa açılalı çok güzel olur ve burdan başlamak isteyenlerle beraber başlarız. Bu arada benim türk serverinde başlayıp ingiliz serverine aktarılan zavallı karakterim :) http://www.warofdragons..../user_info.php?nick=XainHerkese Teşekkürler şimdiden
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Merhaba bizi beğendiğin için teşekkür ederim. Tam 1 yıldır açık olan 1 tane private serverı vardı. O saldıralar v.b başka nedenlerle kapatıldı. Aynı kişiler yeniden sıfırdan yenisi yaptılar. Nisan ayında açıldı.Rusça ama ben oynuyorum çok güzel bir server bir çok arkadaşta burda istersen yardımcı olabilirim,oyun içinde ayrıntılı şekilde burdan bakabilirsin. Yeni dwar Oyunda 2 seviyeyim istersen sende gel nick = --Galatar--. Çarın çok güzel ben insandım ama geçemedim.
Şimdiden hayırlı ramazanlar dilerim.İyi forumlar ve iyi günler. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 16.4.2015(UTC) Mesajlar: 5 Konum: ev
|
Aynen bahsettiğin serveri tanıttığın konuyu inceleyip servere başladım ama yeterli oyuncu göremedim hatta tüm bölgeleri gezdim oyunda en cok 2 kişi gördüm :( Yani oynadığımız oyun zaten çok bilinen bir oyun değil ama böyle oluncada hiç uğraşmak istemedim açıkçası :(
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Ben oyunda bir çok türk insan görüyorum.Oynadığımız oyun rusyada çok tanınan bir oyun.Eski privatede türk klanı bile vardı.Orası kapandığından kimse buraya bilmediğinden geçemediler ama herkez yavaş yavaş geçiyor.Şimdi başlarsan çok rahat kendine set dizebilirsin.
Selim'in Yeri Forum Admin~Site Kurucusu |
|
|
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Bende oynuyorum private dwar'rı tavsiye ederim gel istersen. |
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.