Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 940 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Hayırlı olsun.Güzel server oynuyacaklara şimdiden iyi eğlenceler ... |
|
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 4.1.2015(UTC) Mesajlar: 10
|
Originally Posted by: Selim' Hayırlı olsun.Güzel server oynuyacaklara şimdiden iyi eğlenceler ... çok teşekkür ederim adminim saolun ilginiz için, bu arada forumunuzda çok güzel.bu ara takip etmeye başladım.
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 940 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Hayırlı olsun.Ben oyunu oynucam ama final haftası var o yüzden bitince oyunda olucam.Oyunu beğendim. |
|
|
|
|
|
Originally Posted by: lordmage Hayırlı olsun.Ben oyunu oynucam ama final haftası var o yüzden bitince oyunda olucam.Oyunu beğendim. teşekkürler daima bekleriz.
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Oyun güzel ben 2.Adminim bu oyun acaba kaç aydır açık birde o formalar ücretsiz mi yoksa para ile mi?Alınıyor merak ettim...Düzenle Kullanıcı Tarafından 9 Ocak 2015 Cuma 00:02:13(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
|
Originally Posted by: Galatar Oyun güzel ben 2.Adminim bu oyun acaba kaç aydır açık birde o formalar ücretsiz mi yoksa para ile mi?Alınıyor merak ettim... formalar ücretsiz olarak oyun içinde bazı Boos yani canavarlardan düşürebiliyor tabi ekstradan ücretle alabilme imkanıda var.
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
İyi o zaman bende yakında başlarım.
|
|
|
|
|
saolasın adminim bekleriz tabiki :)
|
|
|
|
|
Konu kapak görseli güncellenmiştir.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.