Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 28.2.2014(UTC) Mesajlar: 37 Thanks: 14 times 7 Mesajına Toplam 8 Kere Teşekkür Edildi.
|
Malzemeler 2 su bardağı irmik 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı su 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı dolmalık fıstık
Hazırlanışı İrmiği geniş bir tencerede sıvıyağ ve tereyağı ile rengi koyulaşana kadar kavuruyoruz. Şekeri ekleyip kavurmaya devam ediyoruz. Su, süt ve dolmalık fıstığı ekleyip suyunu çekene kadar pişiriyoruz. piştikten sonra servis yapıpılıyor herkese afiyet olsun:):):)...
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Ellerinize sağlık bende ekleme yapim helvanın tam ortasına dondurma koyup üstünü helva ile kapatırsanız çok güzel oluyor buda benden küçük bir not :) |
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.