Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 8.7.2016(UTC) Mesajlar: 13
|
Merhaba arkadaşlar Sanırım 2012 scriptini buldum. Şuan indiriyorum yavaş iniyor umarım tamamı iner ve tam çıkar. Bu sitede hem kurulum anlatımı var hem de torrent dosyası.Torrent listesine eklemek için mıknatıs simgesinin olduğu linke tıklayın. Faydalanan arkadaşlar localhosta kurmamda bana yardım eder umarım. Düzenle Kullanıcı Tarafından 11 Eylül 2018 Salı 21:25:47(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Anlamayanlar için buraya tıklayın.Umarım çalışan versiyondur çalıştırırsınız. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 24.9.2018(UTC) Mesajlar: 6 Konum: yok
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Originally Posted by: talha7777 Çalışıyor mu ? Çalıştıran arkadaşlar var fazla sorun yok diyorlar.Ama ben tam bilmiyorum. Düzenle Kullanıcı Tarafından 11 Ekim 2018 Perşembe 11:24:09(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 24.9.2018(UTC) Mesajlar: 6 Konum: yok
|
|
|
|
|
|
Originally Posted by: talha7777 Sitede dowland olmuyor buraya tıklayarak rahatlıkla indirebilirsiniz galiba o site kapanmış ama bu linkteki torrent çalışıyor durumda. |
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.