Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Malzemeler
- 1 Çorba Kaşığı Biber Salçası
- 2 Adet Domates 1 Adet Salatalık
- 4 Çorba Kaşığı Sızma Zeytinyağı
- İsteğe Bağlı Karabiber 1 Tatlı Kaşığı Pulbiber
Yapılışı:
Bulguru 1 bardak sıcak su ile derin bir kasenin içinde ıslatıp üzerini örtün ve 10 dakika bekletin. Domatesleri, soğan ve salatalığı soyup küçük küçük doğrayın. Maydanoz ve nane yapraklarını kıyın. Biberi incecik doğrayın. Limonun suyunu sıkıp hazırlayın. Kuru soğanı kıyıp küçük bir tavaya koyun ve üzerine sıvıyağı ekleyin. Soğanlar yumuşayana kadar kavurun. Üzerine 1 kaşık biber salçası ilave edip kavurmaya devam edin. Sonra ocaktan alın. Bulguru bir kaşık yardımıyla karıştırarak kabartın. Üzerine salçalı soğanı, tuz ve kimyonu ilave edip tahta bir kaşıkla harmanlayarak karıştırın. Doğranmış bütün malzemeyi ilave edin. Tuz, karabiber, pul biber, sumak, zeytinyağı ve limon suyunu ilave edip birleştirip karıştırın. Limon dilimleriyle süsleyip servis yapın. |
|
Selim'inyeri: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
|
|
Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 28.2.2014(UTC) Mesajlar: 37 Thanks: 14 times 7 Mesajına Toplam 8 Kere Teşekkür Edildi.
|
bu yemek bi harika denedim çok beğendim herkese tavsiye ediyom ayrıca bu tarifi yazdığı için yönetmen teşekür ediyom:) Düzenle Kullanıcı Tarafından 18 Mart 2014 Salı 22:19:58(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
derya: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Çok güzel bende yaptım yedim çok beğendim böyle devam edin.Çok güzel tarifler veriyorsunuz. |
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.