Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar:  Katılan: 2.11.2025(UTC) Mesajlar: 2
|
Arayüzü ve kullanımı son derece basit, com ve tr uyumlu Kesim Botu hazır. Aşağıdaki linkten indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. İndirme Linki: www.filemail.com/d/aspxmrwtvdmfmutPIN: 8C0C751F794DFB08 Kullanım videosu ve sorularınız için Telegram grubumuza katılabilirsiniz. Gruptan konuşmak istemeyenler Telegramdan bana DM ile yazabilirsiniz. Veya mail ile iletişime geçebilirsiniz. Mail ---> factorydwar@gmail.comTelegram Grup ---> t.me/dwarbottt Telegram Username ---> (@DWARBOT2) Video Link: Telegram grubuna eklendi. 1) İksir ayarları 2) Süper vuruş ayarları 3) Yaratık seçimi 4) Kesim süresi seçili 5) ve bir çok ayarı basit arayüz üzerinden yapıp ücretsiz PIN ile direkt kullanıma başlayabilirsiniz. Eklenmesini istediğiniz yaratıkları için bana yazabilirsiniz. Eklenmesini istediğiniz özellikler için bana yazabilirsiniz.  Düzenle Kullanıcı Tarafından 18 Kasım 2025 Salı 16:27:16(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar:  Katılan: 2.11.2025(UTC) Mesajlar: 2
|
Bilginize: Diğer konuda bot tanıtımı yapan kişi, başkasına ait bir botu kendi ürünüymüş gibi satmaya çalışmaktadır. Ayrıca bu tür botlar tarayıcıda eklenti (extension) olarak JavaScript komutlarıyla çalıştıkları için tespit edilme olasılığı yüksektir. Botun asıl sahibinin kanalına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz, ücretlendirmesini vs bilmiyorum. Kanal sahibini tanımıyorum. www.youtube.com/watch?v=BTSF3Fj7-Lw&t=39s
|
|
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.