Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar:  Katılan: 5.2.2022(UTC) Mesajlar: 20 
|
Selam, bir aydan fazla bir süredir online olarak programlama öğrenmek için bir platforma karar vermeye çalışıyorum, düzinelerce inceleme ve karşılaştırmaya baktım, ancak nihai bir sonuca varamadım çünkü her platformun avantajları ve dezavantajları var, bu yüzden sizden tavsiye istiyorum. Belki birinin kişisel deneyimi vardır. Her şeyin erişilebilir bir şekilde açıklandığı, pratik görevlerin ve öğretmenlerden desteğin olduğu yüksek kalite yazılım kursları önerecek biri var mı?
|
|
|
|
|
|
 Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar:  Katılan: 5.2.2022(UTC) Mesajlar: 18  1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
Gerçekten değerli kurslar bulma arzunuzu anlıyorum, ancak benim bu alanda fazla deneyimim yok. Yalnız geçenlerde BT eğitimi üzerine bir konferansta robot_dreams platformundan bahsedildi ve bağlantılarını kaydettim: https://robotdreams.com.tr/, şahsen oradan kurs almadığım için kaliteleri veya öğretim yöntemleri hakkında ayrıntılı bir değerlendirme yapamam, bu nedenle web sitelerini kendiniz incelemelisiniz. Kurslar, öğrenme formatları, eğitmen nitelikleri, maliyet ve öğrenci geri bildirimleri hakkındaki tüm bilgileri sitede bulabilirsiniz gibi görünüyor. Bu platformun ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığı konusunda kendi kararınızı vermeniz en iyisi olur.
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.