Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 5.9.2023(UTC) Mesajlar: 5 Konum: sana bana ne
|
Gelişime açık seviyesine uygun (hasır, kolluk, omuzluk hariç) gizemli Kemikkıran itemleri olan, 3 yıkım dan tutun meslek için %100 üçleme olasılığına sahip hem mavi orak hem mavi oltası bulunan, bol efektli, Bitki destesi, efsanevi insanlar 2 destesi ve sürgünler kalesi desteleri tamamlanmış olup isteyen için nadir kartlardan kral magiş kartı ve 2 dragnor kartı bulunmaktadır, 2 hayran (İyilik ve Eski nesne) kalan madalyalar hızla hayranlanabilir seviyede satılık hesaptır. Hesabın içerisinde küfür dahi edilmemiş sahibinden temiz hesaptır. Fiyat uygun tutulduğu için pazarlık yapmayı pek düşünmüyorum.
1000 TL alıcısına hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 5.9.2023(UTC) Mesajlar: 5 Konum: sana bana ne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.