Sıralama: Gelişmiş üye Madalyalar: Katılan: 12.9.2015(UTC) Mesajlar: 206 Konum: ankara
|
VARMISINIZ YENİ BİR HEYACANAPVP PVP DİYE ARIYACAĞIMIZA ORJİNAL SİTEDE OYNAYALIMHER PVP KAPANABİLİYOR HATTA RUS PVP LER BİLEBÜTÜN EMEK BOŞA GİDİYOR,HARCADIGIMIZ ZAMAN BOŞA GİDİYOR.İNSAN OLANLAR BİLE MAGMAR CAR ACSIN BEN HER TÜRLÜ KONUDA YARDIMCI OLACAĞIMHALİ HAZIRDA KURULMUS BİR HANLIK VAR AMA ÖNEMLİ OLAN GELİŞMEKDüzenle Kullanıcı Tarafından 6 Nisan 2016 Çarşamba 15:46:42(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
|
|
Sıralama: Gelişmiş üye Madalyalar: Katılan: 12.9.2015(UTC) Mesajlar: 206 Konum: ankara
|
1 GÜNDE 3 LEVEL 2 GÜNDE 4 LEVEL 1 HAFTADA 5 LEVEL 1 AYDA 6 LEVEL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Kasma sorunu yok.Tek sorun para ve görevler, bunlarda yardım edersen gelebilirim. |
|
|
|
|
|
tabiki görevler ve parada yardım ederim. para meslekte :D jeolog ol yeter
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Tamam eskiden jeologtum iyi para var ama balık satışları nasıl iyi para var mı? |
|
|
|
|
|
balıkta para var ama ben simyacı oldugum için tozdan para cok kazanırsın. en çok para toz işinde.
|
|
|
|
|
bence bugün başlamalısın görevler seni yönlendiriyo
|
|
|
|
|
Anladım o zaman jeolog olurum.Vizelerden sonra oyundayım. |
|
|
|
|
|
vizeler ne zaman bitiyo ona göre para kascam :D
|
|
|
|
|
10 gün sonra bitiyor.Bol bol para kasmaya başla sen. |
|
|
|
|
|
anladım Allah zihin açıklığı versin. Görevler zaten basit. Para kasmaya gelince 3 levelde malesef sadece meslekle 4 levelde cin köpek ve dişi kül örümçeği keserek 5 levelde öfke ile para kasılabiliyo.
|
|
|
|
|
Sağol.Anladım o zaman iyi toz fiyatları ne kadar peki.Ben zamanında toz satarak Luan + 2 binicilik aldığımı bilirim seviye 5'te birde üstüme item. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 4.8.2015(UTC) Mesajlar: 2
|
http://warofdragons.com/...info.php?nick=kazuma_293 Hazırda hesap var fakat orjinalde oynamak emek ister zaman ister pvp serverde amaç eğlenmek zaten yükselmek gibi cok bir amacın olmuyor
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 24.6.2016(UTC) Mesajlar: 1
|
beyler hala böyle bi niyetiniz varsa bende gelirim yeterki oynayalım eski ortamı çok özledim
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Benim niyetim var kuran olursa gelirim sorun yok.
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 26.3.2016(UTC) Mesajlar: 8
|
Pvpler kapanmıyor sadece domain değiştiriyor
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.