Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 6.12.2015(UTC) Mesajlar: 2
|
wodlextreme.com bot daha oliormu? ben login yapabilmiorum botda
Does the wordlextreme bot still work? i can't login on the bot and i also can't register i dont get the activtation email
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
I never use it.Bot may be closed.Friends interested in the subject will respond. --- Ben bu botu hiç kullanmadım.Bot belki kapanmış olabilir.Konuyla ilgilenen arkadaş cevap verecektir. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 6.12.2015(UTC) Mesajlar: 2
|
ohh okay would be nice if someone else who is or was using this bot can help me about my issue. I just bought a license key from the website and Money is gone and i can't use the Bot... I'll maybe just refund it if no one can give me a solution. Thank you for your fast answer!
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 14.2.2016(UTC) Mesajlar: 1
|
I used this bot as well. Had the same issues... I think the bot is down...
Has anyone an alternative for a fighting bot ?
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
English Translate
Alternative bot.But the program that computer broke down.When it's fixed we will not share lecture and video program very soon.
Alternatif bot var.Ama program'ın olduğu bilgisayar bozuldu.Tamir edilince videolu olarak anlatım yapıp programı paylaşacaz çok yakında. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 28.6.2015(UTC) Mesajlar: 4 Konum: sdsd
|
yazılımdaki arkadaşlar ugrasıyor. elımde var bot ancak sadece reis kretse dalıyor ve yapım aşamasında ufak buglar var. wodlextremenin geliştirdigi bir bot.
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 8.7.2016(UTC) Mesajlar: 3 Konum: namik kemal mah namik kemal mah no 4 da 4 esenler
|
Peki bu reis:kreate daan bot ne zaman piyasaya sunulacak
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 13.8.2016(UTC) Mesajlar: 1 Konum: İstanbul
|
çalışan bot kullanan arkadaşlar var pvp-war.org bu svde nası bot kullanabilirim bilen var mı
|
|
|
|
|
Meslek botu kullanabilirsinde yaratık kesme botunu ben bilmiyorum.Galatar admin biliyor en kısa zamanda çekicek video. |
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.