logo
Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Ayarlar
Son mesaja git Go to first unread
Offline derya  
#1 Gönderildi : 24 Haziran 2014 Salı 18:32:18(UTC)
derya


Sıralama: Moderatör

Madalyalar: Yeni üye: 10

Katılan: 28.2.2014(UTC)
Mesajlar: 37
Bayan
Turkey

Thanks: 14 times
7 Mesajına Toplam 8 Kere Teşekkür Edildi.
Malzemeler

1 kg süt
1 su bardağından şeker
1 fincan pirinç
3 fincan su
2 tatlı kaşığı nişasta
1 paket vanilya
Tarçın (isteğe bağlı)


SÜTLAÇ TARİFİ HAZIRLANIŞI
Pirinç 3 fincan suyla suyunu çekene kadar haşlanır, süte ilave edilir. Süt kaynayınca başladıktan 20 dakika sonra şeker ve vanilya ilave edilir. 15 dakika da şekerle kaynatılır. Kısık ateşte ve arada karıştırarak kaynatın, taşabilir. Daha sonra nişasta suyla çözdürülerek süte katılır ve 5 dakika karıştırarak kaynatın. İlk sıcaklığı geçen sütlaç iyice karıştırılıp kaselere bölünür. Soğuduktan sonra istenirse üzerine tarçın eklenerek servis edilir. Afiyet olsun.
Sponsor
Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.

Ateşleme trafoları,ozon trafolarıMaxwell Heroes(Beta)