Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Oyundaki aktivasyon kodu kalkmıştır arkadaşlar.Oyun kayıt olunuyor.İp banda yok ben oldum.Gelen varsa nicklerini konu altına yazın sorunuz olursada yazın.
|
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 18.9.2015(UTC) Mesajlar: 2
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
-Seliminyeri- arkadaşlar ekleyin. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 22.9.2015(UTC) Mesajlar: 36 Konum: boswer
|
Chattan Türkçe Muhabbet yapanlarin tekrar ip ban yeme ihtimali var lütfen yapmiyalim :)
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Admin dediği özelden yasak değil yapabilirsiniz özelden muhabbet.Veya hanlık sohbettinden. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 22.9.2015(UTC) Mesajlar: 36 Konum: boswer
|
Özel Serbest Global Chatta İngilizce Yada Rusça Serbest imiş
|
|
|
|
|
İyi İngilizce konuşabiliriz o zaman. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 4.12.2015(UTC) Mesajlar: 1 Konum: Ankara
|
Bende gelmek istiyorum ancak birşey anlamadım site filan yardımcı olur musunuz :) Nick = TheCptDeath
|
|
|
|
|
Olur yardımcı oluruz.Hangi konu hakkında sıkıntın var. |
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.