Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 27.7.2015(UTC) Mesajlar: 70
|
fazla konu açmak istemiyorum siteyi doldurmamak için ama söylemem lazım güncelleme sonucu 2-3 gün geriye gidildi database hatası veriyordu sonra localhost hatası vermeye başladı yani sonucu ban yemişlere yaradı bu iş şimdi oyuna girdim bölgelerden gidilmiyor onuda yapacaklar bugüne veya yarın benimde 60a gitti ne olurdu yapmasalardı kesin en büyük kazığı ben yediim 60 altınım gtti
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Bu güncelleme kötü oldu.Hiç olmazsa herkeze 10 altın verebilirler. |
|
|
|
|
|
sence verirlermi ..vermezler
|
|
|
|
|
o değilde benim TurkmenBey denen karakterim gitti bazı arkadaşlarında karakterleri gtti
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Yazık oldu.Vermiyebilirler adminle konuşmak lazım.Yeni hanlığı ben kurucam kağıtları imzalarsanız sevinirim arkadaşlar. |
|
|
|
|
|
oyun açıldı tekrardan .. yanlız 3 gün sonrasına gittiler o nasıl oluyor derseniz benim 3 günlük zırhlarım gitti ordan bilyorum admin senin zırhlar ve paralar duruyordur harcamadıysan oyuna gelde konuşalım Düzenle Moderatör Tarafından 3 Eylül 2015 Perşembe 20:48:46(UTC)
| Sebep: Sebep Bildirilmesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.