Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 20.6.2015(UTC) Mesajlar: 6 Konum: Adana Thanks: 1 times
|
Merhaba Arkadaşlar bende sizin gibi bu oyunu oynarken bir anda aklıma bişey geldi neden admin paneline girmiyorum admin paneline baktıgımda adminler üzerinizdeki eşyaları atabılıyor ve çıkartıp giydirebiliyor ! sadece bi kere bilgisayardan oyuna girmeniz yeter kendi karakterinizi oynatabiliyorsunuz siz sadece 1 tanesini oynatabiliyorsunuz fakat adminlerde ip adresimiz oldugu için hepimize ulaşabiliyor ! burda anlatmak istedigim ip adresinizi değistirip oynamanız neyse iyi günler Videoda Sesi Kısıp İzleyin Şarkının Sesini Çok arttırdım :D
|
|
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 20.6.2015(UTC) Mesajlar: 6 Konum: Adana Thanks: 1 times
|
Video Çalışıyo baştakı şeyi dikkate almayın |
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Çok güzel bir video eline ve sağlık. |
|
Selim'inyeri: 1 Kişi mesajın için Teşekkür Etti.
|
pooR 24.6.2015(UTC) tarihinde
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Çok güzel bir video olmuş çok beğendim peki ip adresimizi nasıl değiştiricez? |
|
|
|
|
|
Selimin Yeri Adminimize mesaj attım ip adresimizi değıstırsek bile ipmizi bulabiliyolar bir vpn programı kullanabilirsiniz nette biraz araştırın ama şu zamanda pek düzgün bi vpn programı bulamazsınız mecbur bu şekılde oynuyacaksınız iyi forumlar |
|
|
|
|
|
Bu arada güzel yorumlarınız için teşekkurler |
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 27.6.2015(UTC) Mesajlar: 1
|
Arkadaşlar ben kaydolmak istiyorum fakat önüme davet kodu diye bir şey çıktı o kod olmadan oyuna kayıt olamıyorum yardım lütfen
|
|
|
|
|
Eksik birşey yapmışsındır.Resim atarsan daha iyi yardımcı olurum. |
|
|
|
|
Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 11.2.2015(UTC) Mesajlar: 60 Konum: e 1 Kere Teşekkür Etti. 2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
Hocam bu videoyu senmi cektin cektiysen nasil admin paneline girebildin bi soleyebilirmisin merak ettim yararli bi konu tesekkurler
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 20.3.2015(UTC) Mesajlar: 25
|
tamamen alakasız arkadaş sadece başka sekmede çantayı tam ekran yapmış
|
|
|
|
|
Aslında admin sekmesi açılıyordu ama kapandı. |
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.