Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 11.2.2015(UTC) Mesajlar: 60 Konum: e 1 Kere Teşekkür Etti. 2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
beyler gunydin dun dolasirken vk.com a rastladim.icinde dwarin logosuna benzeyen bi oyun vardi giriyim dedim girdim.dwarin aynisi ama 3 tane filan kopek yada fitsilya kesince en az 1 mamut cellat filan dusuyor rusca ama anlasilir magazada cellat itemleri alaca mamut unikorn filan hepsi bedava gibi bir fiyata satiliyor.fitsilya kesince 10 gumus dusuyor 2 altin cellat baltasi bosslar var ilk gorevi yapinca ofke ruzgar veya diger itemleri veriyor ama xp ratesi cok iyi degil.simdiden iyi oyunlar linki http://vk.com/legend?mid=313454191
|
|
|
|
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Site engelli nasıl girebiliriz. |
|
|
|
|
Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 11.2.2015(UTC) Mesajlar: 60 Konum: e 1 Kere Teşekkür Etti. 2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi.
|
hocam imkanin varsa rica etsem bi mobilden girebilirmisin ben tabletten oynuyorumda ordan buldum masaustu hic girmedim.
|
|
|
|
Sıralama: ÜyeMadalyalar: Katılan: 2.3.2014(UTC) Mesajlar: 106 Konum: Afyon Thanks: 11 times 7 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi.
|
Benim mobil flash açmıyor ama vk.com'a giriyor. |
|
|
|
|
|
Hocam hangi flash browseri kullaniyorsunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hocam rica etsem puffin web browser diye flash browser var onla girebilirmisin. ben onu kullaniyorum.
|
|
|
|
|
Tamam yarın indirir denerim teşekkürler iyi geceler. |
|
|
|
|
|
rica ederim iyi geceler:)
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 4.9.2015(UTC) Mesajlar: 18
1 Kere Teşekkür Etti.
|
bu oyunda npc varmıs kardesım biliyormusun sen herkes dizili felan da
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.