Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 22.9.2015(UTC) Mesajlar: 36 Konum: boswer
|
Merhaba Beyler Bayaği Para Yatirip Onayini Vb Aliip Tr Serveri Kurcam
Tek sıkıntı bu oyunun filesi gibi birşey varmi elinizde Rusça Olsada düzenlerim sıkıntı yok olan söylesin
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
File dosyaları bir arkadaşta vardı.Ama onunki oyuna benzerdi.Biraz rusça ve iyi ingilizce biliyorsan belki bulabilirsin.Mstar takımını kurdun mu? |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 22.9.2015(UTC) Mesajlar: 36 Konum: boswer
|
Kuracagim ilk hedefim türk Dwar serveri kurmak Files acil lazim intarnete ne yazdiysam bulamadim yardimci olunsa çok makbüle geccek
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Vk'dakinin var ama datebase ve bir çok dosyası eksik olduğundan çalışmıyor birde virüslü diye bildiğimden indirmedim.Normal dwar'ın bulman zor belki private server sahiplerinden satın alıp açabilirsin.
|
|
|
|
|
link verirmsin ben kodlarim problem yok olmadi satin aliriz
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Özelden gönderdim linkini.Ama yapması zor bir dene 1 arkadaşım Mstardaki takım açıldımı diye sordu.
|
|
|
|
|
Konu Açiyorum Hemen Mstar Bölümünde takim ismi önerisi diye Herkezin takimi olcagindan ortak bir isim ciksin
|
|
|
|
|
Olur iyi bulalım bir isim.
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 20.3.2015(UTC) Mesajlar: 25
|
dwar rusça 2011 versiyon scripti bende var 800 dolara satıyorum ciddi arkadaşlar mesaj atabilir...
|
|
|
|
|
800 Dolarmi kardeşim :3 komiksin gercekten sata bildigin varsa söyle bana :) Biz haryina birşey işliyelim diyoruz adam 800 diyor :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abi bikere akli olan insan saten o parayi vermez files rusça arkadaş bozuk süt içmiş 1.600 kim verir ağa Hadi onu geçtim türkçe olsa bir yolunu bulur öderim belki + kurlumu vb ile uraşcam risk göze aliyorum :D
|
|
|
|
|
1600₺ değil 2240₺ uğraşmaya değmez çevirmen bul filan emin ol.
|
|
|
|
|
Ah bi files bulsam saten sizin attginiz vkya yönlendiriyor gercekten php vb kayibi cok insan gibi bitane bulmam lazim
|
|
|
|
|
Dwar'ın ta kendisi yok benzerini görmüştüm.Vkya atmadan çalıştırabilen var.
|
|
|
|
|
bence vardir neden diye sorarsaniz tdwar ile dwar-warin ara yüzü ayni aralarinda gerileme vb yok sadece oyun içerigi degişik oda kendileri 2 3 şey eklemişler anasayfasi ayni demmeki Bir filesden bulunmuş bizde bula bilsek keşke rusça bilmek vardi şimdi..
|
|
|
|
|
Aslında rusça yazarsan biraz arasan bulabilirsinde rusça nediye arıcağın önemli sadece 2 kişide var onlarda bir birlerini tanıyorlar.
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 13.7.2015(UTC) Mesajlar: 10
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Belli değil. Oyunumuz açıldı gelmek istersen link : Maxwell Heroes dwar'la alakası yoktur. |
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.