Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 9.6.2015(UTC) Mesajlar: 15
|
Arkadaşlar selam, sırf ben Dwar hakkında bilgi almak veya vermek için bir hesap açmış durumundayım. Bu arada çok hoş bir forum. Neyse konuya geçeyim.Benim sizlere bir sorum olacakTdwar.net sitesine kayıt olurken benden kod istiyor. Çözen varsa bu konuya bence yorum atsın.''herkes en azından bilgilenir''. Lütfen ricam bilen yorum atsın.Ha diğeride ''http://www.dwar.gen.tr/Yeni_Server.php'' sitesinde böyle bilgi var sizce doğru mudur? Olur mu sizce? Görüşünüzü almak isterimSaygılar...:
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Yeni türk server açma konusu çoktandır, var bazı arkadaşlar bunu sadece reklam amaçlı olduğunu söylediler.Tdwar içinde vk.com üyeliğin varsa admine rusça veya ingilizce yazıp davetiye koduna ne yazıcağını sorabilir veya öbür privateye gelebilirsin. |
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 9.6.2015(UTC) Mesajlar: 15
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
|
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 29.10.2015(UTC) Mesajlar: 5 Konum: İstanbul/Eminönü
|
Oynadığınız ve türklerin hanlığı olan pvp varmı varsa link atarmısınız
|
|
|
|
|
Tdwar'da forum hanlığımız vardı ama oyun kapandı açıldı derken hanlık silinmiş.Öbür pvpde magmarlar hanlık kuracağız para nedeniyle kuramadım ve imza. |
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.