Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 8.10.2015(UTC) Mesajlar: 14 Konum: kolsaz asa as dasdsa
|
Tdwar neden Acılmıyor arkadaslar baska bir siteye taşınmış olabilirmi ? sizi Bir oyuna Davet Edecegim gelirseniz oynarız http://tr.darkorbit.com/Oynayanız vardır belkide Admin Başka Oyunlarda eklemelisin Foruma Travian Seafight Wolfteam Senden Beklerimm. Seviliyorsunuz Alpcan <3 Selimin Yeri <3 Admin <3 Bu forum Cok iyi Yerlere Gelebilir FAcebookta twiterde yani Sosyal Medya hesapların Varsa Oralarda Reklam Yap Facebookta Sayfa FElan ac Diyecek Başka Birşeyim Yok Allaha Emanet Olun Kendinize İyi Bakın Diyecek Başka Birşeyim Yok Allaha Emanet Olun Kendinize İyi Bakın Diyecek Başka Birşeyim Yok Allaha Emanet Olun Kendinize İyi Bakın
|
|
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Tdwar bildiğim kadarıyla bir proje olarak yapılmış.Belki başka bir adrese geçmiş olabilir.Radzor şuanda yeni adresinde hızlı bir sunucuda fazla kasma olmadan sorunsuz oynanıyor sadece ihale filan yok posta v.s kısa yolları. İstediğin bölümleride çok yakında ekliyeceğim.Dark orbit oynadım çok önceden ogame ile bir birlerine benziyorlar. Sosyal medaya hesaplarımızda var beğenebilirsin.Yeni bölümlere mod alımıda başlıcaktır.Şimdiden duyurulur. http://www.seliminyeri.net/forum.aspx?g=topics&f=11Sosyal ağa hesaplarımız ve bizimle iletişime geçebileceğin bölüm girerek beğenirsen ve takip edersen sevinirim. |
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Ben darkorbit ve seafight oynuyordum ama dersler ve arkadaş olamadığından bırakmıştım.Sen oynuyorsan nickkini söyle birlikte oynuyalım.Tdwar hakkında bir bilgim yok ben marvella filan ilgiliyim çok.Selim'in yeri forum 'tır.
|
|
|
|
Sıralama: ModeratörMadalyalar: Katılan: 8.10.2015(UTC) Mesajlar: 14 Konum: kolsaz asa as dasdsa
|
Ben Mod Olabilme İhtimalim varmı Cevap verdiginiz İCin Teşekkür Ederim...
|
|
|
|
|
Ben Eskiden Oynuyordum Seafight Bıraktım arkadaş olmayınca cok tatdı cıkmıyor
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 8.11.2014(UTC) Mesajlar: 5
|
TR3 oynuyordum en son :D o zaman tr 5 felan vardı şuan ne durum pek de bilmiyorum tr3 de bi gemim vardı hazır aklıma gelmişken bi girip bakayım :D
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 23.2.2014(UTC) Mesajlar: 941 Konum: İstanbul Thanks: 38 times 52 Mesajına Toplam 60 Kere Teşekkür Edildi.
|
Evet var konuşalım onu.Sea fight bölümü açılıyor oraya bekliyorum. |
|
|
|
|
Sıralama: YöneticiMadalyalar: Katılan: 29.3.2014(UTC) Mesajlar: 149 Konum: Avşa Adası Thanks: 7 times 8 Mesajına Toplam 10 Kere Teşekkür Edildi.
|
Ben TR3'teyim nick galatar ekleyin arkadaşlar bekliyorum.
|
|
|
|
|
Ben Tr De Oynamıyorum Üzgünüm Us1 De Oynuyorum...
|
|
|
|
|
Trye gelebilme imkanın yok mu?
|
|
|
|
|
varda ezik ezik takılamam ben ya orda full iris full lf 3 5k cakıyom goli işim iş neden geliyimki ?
|
|
|
|
|
anladım.Orası türkçe ise ben gelim ben yeniden başladığımdan.
|
|
|
|
Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar: Katılan: 8.11.2014(UTC) Mesajlar: 5
|
Benim içinde yeni bi servere başlamak pek iyi olmaz tr 3 deki bela klanında tanıdıklar var yeni bi serverde tutunamam :D
|
|
|
|
|
Bende TR3'teyim nick name'ini ver ekliyim.Arkadaş olalım.
|
|
|
|
|
Galatar türkce degil ingilizce ama güzel acık artırmadan goliyi 500.000 alabilirsin
orda acık artırmada az para vferiyorlar tr de ise cok para hatta cok fazla o yüzden tr oynamak birazdaha hardcore
|
|
|
|
|
Ben zoru severim.Her zaman hard core zaten karakteri ilerletmişken başka servera geçmicem anlaşılan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.